Celebració de Nadal

Benvolguts.

Com cada any hem obsequiat els nostres nens i les seves famílies amb una gran celebració de Nadal. “Piñatas”, que els encanten, música, “ballaruca” i una gran entaulada per a tots. La gent del Rotary de Somoto es van desplaçar expressament fins a Cusmapa per entregar  llaminadures a la mainada.

Com podeu suposar, les “piñates” son les que havíem encarregat prèviament als nens de teràpia ocupacional i, un cop fetes, els hi vam comprar; així n’han tret doble benefici.

Ens hem permès la llibertat de finançar-ho tot amb el “fons comú”, pensant que el desig dels qui nodriu aquest fons no és altre que el de contribuir a la millora de la qualitat de vida d’aquestes criatures i, si és possible, proporcionar-los algun moment de felicitat. En aquest cas, us puc assegurar que van ser molt feliços.  Moltes gràcies en nom seu.

M’han fet arribar abundant documentació gràfica de la festa. He fet una selecció per no sobrecarregar-vos. Us passo solament unes quantes fotos i, a part, un parell de vídeos. Em sembla que amb això us podreu fer una idea de com d’entranyable va resultar l’esdeveniment i podreu participar de l’alegria que va escampar en aquell col·lectiu de persones que tant ho necessiten.

Penso que convindria aprofitar aquestes dates nadalenques per aturar-se i fer algun saludable exercici de intimitat i de humilitat, per petit que sigui. Sou la gent de la meva confiança i m’hi atreveixo: a la vida de tota persona hi ha una àrea d’activitat dominada pel que els catalans en diem el seny. A Nicaragua tinc la sensació de viure sempre al límit d’aquesta àrea i de no tenir massa clar quan el traspasso. I no em refereixo precisament a l’àmbit de la seguretat personal, que també, sinó al bon ús dels recursos que vosaltres m’esteu encomanant. Si us plau, no dubteu a fer-me algun toc d’atenció si ho creieu convenient.

Desitjo de cor que aquestes festes de Nadal us proporcionin tot allò que més anheleu i més il·lusió us faci.

Una gran abraçada.

Joan

Desembre 2019