Capítol segon. Les mares de costura

Benvolguts/des.

Tal com us vaig anunciar, ens hem d’adaptar al que tenim i treure’n el màxim partit a base de posar-hi molta més imaginació que recursos.

Les mares del taller de costura també es mereixen un final d’any especial. S’han esforçat extraordinàriament i, per la seva part, hi han abocat tot el que han pogut. Els resultats els heu anat rebent i els seus progressos han estat sorprenents.

Crec que els hem fet el millor regal que es podien imaginar. La monitora i la Brenda els han signat i entregat un DIPLOMA acreditatiu del seu èxit en l’aprenentatge de costura. Només es pot entendre el que això pot representar per a elles si es té en compte que son persones que mai havien rebut el reconeixement de res ni de ningú i que solament havien vist algun diploma penjat a les parets de les cases pertanyents a gent amb una habitual mirada de menyspreu.

Aquí teniu les fotos de la monitora signant i lliurant els diplomes, del grup de cosidores mostrant el seu petit “tresor” i del “refrigerio” (com diuen per allà) amb el que es va tancar l’acte.

Una abraçada.

Joan

Desembre  2020