Benvolguts,

Malgrat les penoses circumstàncies que la nostre gent està vivint en aquests moments a Nicaragua, l’actitud de les mares que pertanyen al grup de costura em trameten molt bones sensacions. Mireu les fotos amb detall.

1.- Algunes han tingut dificultats per poder assistir a les sessions formatives i han quedat endarrerides en les seves destreses. Les altres, per iniciativa pròpia, estan dedicant un dia a la setmana a ajudar-les i posar-les al dia. Veureu que, aquesta vegada, a les fotos no hi ha monitor (el dia setmanal amb monitor es continua desenvolupant amb tota normalitat).

2.- També han decidit fer fundes per a preservar i conservar millor les màquines de cosir. Veureu les fundes de color blau.

3.- Observeu la quantitat de roba i complements que posem a la seva disposició perquè en cap moment quedin limitades per falta de material.

4.- Veureu, també, la utilitat dels llitets de baranes que vam instal·lar al taller; d’aquesta manera les mares no han de portar els nens als braços mentre treballen i, al mateix temps, els poden tenir controlats i segurs.

5.- Fixeu-vos en les fotos de dues mares. Una ha ajudat l’altra a fer-se una faldilla i la mostren ben orgulloses.

6.- Em diuen que quan totes estiguin al mateix nivell (i això serà ben aviat), aquest dia d’activitat complementària al taller el dedicaran a fer producció per començar ja a vendre les peces que vagin elaborant conjuntament.

Tot això és possible gràcies a les aportacions que ens arriben per a nodrir el que en diem “fons comú”. Aprofito per agrair ben sincerament aquests gestos de generositat i solidaritat, que tant ens ajuden a poder tirar endavant aquest i altres projectes.

 

Joan