Bones notícies

Benvolguts,

Fa temps que us estic anunciant  properes  bones notícies.  Doncs ha començat el moment. Les dues primeres són el resultat de gestions fetes abans de sortir novament cap a Nicaragua; la tercera és el resultat de gestions fetes un cop vaig arribar aquí.

Primera.  Després de dos intents fallats per diferents raons, no imputables a ningú (excepte a mi), crec que aquesta vegada tindrem pàgina web, gràcies a una gran persona que, de manera desinteressada, s’ha compromès a dur el tema definitivament endavant. Us aniré informant.

Segona. Una parella de gironins,  amb un cor que no els cap al pit, han assumit la responsabilitat (en tots sentits) de crear una Fundació i de integrar la nostra Associació a la Fundació. Això suposarà un abans i un després pel nostre projecte, ja que permetrà als donants desgravar a Hisenda, permetrà , també, disposar de més recursos per a les nostres activitats a Cusmapa i ens permetrà, així mateix, accedir a possibles ajuts públics i/o privats. Ells, des de Girona, estan treballant en tot el procés de constitució, que no té res de fàcil ni de barat, i jo des d’aquí estic avançant en la gestació de noves activitats a favor de les famílies dels nostres nens; de manera que, per una i altra banda, les coses vagin confluint cap el mateix objectiu i, quan la Fundació doni el tret de sortida, tot es pugui posar en marxa sense pèrdues de temps.

Tercera. Després de repetides xerrades i anàlisi de pros i contres, la Brenda ha acceptat la gerència de la Cooperativa; és a dir, està disposada a assumir la responsabilitat completa del nostre programa en règim de plena dedicació (d’acord amb el marit, a qui també he hagut de convèncer, ja que el tema té repercussions familiars importants). No cal dir que la  eficiència i honestedat de la Brenda han quedat més que provades durant aquest parell d’anys que ha estat administrant el programa de Catalunya Solidària a favor de la nostra mainada.  Això va vinculat, naturalment, a la constitució de la Fundació i, en conseqüència, al corresponent acord econòmic al que arribin les dues parts pel que fa a la seva remuneració. En qualsevol cas, mai s’ha mostrat exigent des del punt de vista econòmic; de manera que, si algun obstacle es presenta no crec que sigui aquest. El temps dirà la seva. No podem parlar de “blat” perquè encara “no està en el sac i ben lligat”, però aquest primer pas era imprescindible per poder avançar en una qüestió, a la que jo portava donant voltes des de feia molt de temps, concretament des que em vaig equivocar en la selecció de gerent per a la Cooperativa i d’això ja fa uns quants mesos. Ves per on, aquell error s’haurà pogut convertir en una oportunitat d’or.

Espero que cap entrebanc malmeti el nou camí que hem iniciat i que, si s’acaba duent a terme, garantirà la continuïtat de tot el nostre projecte i jo, ben gratament, podré perdre pes específic dintre la organització, mentre dono pas a gent, apart de bondadosa, més jove, dinàmica i amb energia creixent.

Us tindré al corrent.

Abraçades.

Joan

Deixa el teu comentari