Benvolguts.

Cinc informacions curtes però molt significatives. Les nostres activitats a Cusmapa estan funcionant a ple rendiment i amb total autonomia. Interpreteu-me bé; parlo d’autonomia funcional; la econòmica continua depenent de la vostra generositat, com no pot ser d’altra manera, al menys de moment. Generositat que agraeixo en nom dels nostres nens una vegada més. Us passo poques fotos de cada activitat per no fer-ho massa carregós:

1.- Lliurament de soja i material d’higiene personal corresponent al mes de març. Veureu la mare del Norlan, de la Yasari, de la Santos Isabel, del Samuel, etc. Alguns padrins han rebut la foto concreta del lliurament al seu fillol/la.

2.- Fotos dels nens fent manualitats. Es absolutament sorprenent com han aconseguit fer “piñatas” prou boniques amb tant poc temps. No me’n sé avenir.

3.- Com sabeu, els pares són pocs (la gran majoria de socis de la cooperativa són dones). Un parell dels homes es van dedicar a construir un banc de fusta perquè les mares puguin treballar en el quiosc amb més comoditat i eficàcia. No us podeu imaginar el que això representa en una societat masclista com aquella. Èxit d’alt nivell.

4.- Els altres dos homes van poder recollir un parell de litres més de mel de l’apiari, abans d’iniciar la transhumància dels ruscs (procés previst i programat amb anterioritat, que es durà a terme els propers dies per instal·lar-los provisionalment en zona de més abundant floració). La mel recollida ja està a la venda en el nostre quiosc.

5.- Els cultius d’horts familiars ja comencen a donar resultats i les famílies ja disposen de planter. El xicot de la samarreta blava i verda és el David; el monitor (enginyer agrònom) a qui hem responsabilitzat d’aquesta història i que l’està duent a terme amb gran interès i efectivitat.

Ben aviat us informaré de com ha anat la fira que s’està celebrant aquests dies a Cusmapa i de la participació de tota la nostra gent mitjançant les vendes en el quiosc.

Una abraçada.

Joan