Benvolguts/des.

Crec que tots (els de aquí i els de allà) necessitem una alenada d’entusiasme. Hem d’evitar que res ni ningú puguin minar-nos la moral, ni fer-nos desistir. Ben al contrari, hem de fer ostentació de tot allò que posiciona amb fermesa el nostre Programa a Cusmapa.

Em comprometo a que els propers enviaments tinguin tots un denominador comú: l’optimisme fèrtil, sense faltar en cap moment a la veritat, tant se val.

Començaré amb el taller de costura.

Heu de saber que s’ha iniciat el procés de comercialització dels productes elaborats per les mares. Entenem que ja tenen qualitat suficient per poder competir en el mercat (sabeu el que ha costat de poder arribar fins aquí), concretament en les ciutats properes a Cusmapa. Ja s’han establert contactes i es serviran properament els primers productes per tantejar la seva acceptació.

Us passo una mostra de les bosses i els vestits que han manufacturat i que s’intentaran vendre. A mi em semblen sorprenents, si tenim en compte el punt de partida. No cal dir com d’orgulloses se’n senten les cosidores i la injecció d’autoestima que les hi proporciona.

Una abraçada.

Joan

Juny 2021