Bona idea de la Brenda

Benvolguts,

La Brenda em va consultar sobre la possibilitat de fer una celebració de Nadal amb totes les famílies de la nostra mainada i aprofitar-ho per fer el tancament de les activitats de l’any. Això ja es va fer els anys anteriors, amb la diferència que jo hi assistia i compartia amb ells la diada festiva, mentre que aquest any, desgraciadament, no hi podré estar. En qualsevol cas, no solament he donat tot el suport a la idea, sinó que l’he esperonat a que munti una festa amb tots els ets i uts. Penso que aquella pobre gent té tot el dret del món a una estona d’esbarjo i d’alegria, encara que només
sigui una vegada a l’any.

La Brenda ha pres dues decisions sàvies:

1.- Estimular la elaboració de “piñatas” a las classes de Teràpia Ocupacional dels nens per poder-los comprar després les “piñatas” i que siguin els mateixos nens que les destrossin a cops el dia de la celebració i ragin els caramels que hi hauran posat dintre. Total, els nens hauran guanyat habilitats tot elaborant les “piñatas”; hauran tingut la gran alegria de portar uns calerons a casa i, finalment, gaudiran de la festa colpejant els mateixos ninots que han construït. Em sembla genial.

2.- Fer un bon àpat el dia de la celebració, havent comprat, prèviament, les hortalisses als pares que les han cultivat als horts de casa seva. Aquesta compra ja es farà tot comptant amb les recents aportacions especials que acaben de fer un grup generós de donants per millorar la nutrició de les nostres criatures i que des d’ara en direm “fons afegit”.

De moment us passo les fotos dels nens atrafegats amb les “piñates”. Us aniré informant de tot.