Arracades

Benvolguts.

En aquesta última sessió de teràpia ocupacional (manualitats) els han ensenyat a fer arracades (aretes, que diuen ells) amb un èxit ben evident. 

Durant l’activitat i durant el dinar han mantingut en tot moment les indicacions de prevenció que els han ensenyat, cosa gens fàcil entre la mainada, ja que la seva tendència natural és sempre a apilar-se.

Bo i la gravetat del moment que es viu a Nicaragua, estem mantenint aquesta labor per unes quantes raons:

1.- Per continuar motivant i estimulant les capacitats (en algun cas, ben poques) que tenen els nens i anar aprofitant les sessions per inculcar-los valors (respecte, disciplina, companyonia, perseverança, etc.).

2.- Per mantenir la nostra aposta de futur de cara a aquesta canalla. Tot el que aprenen ja ho tenen al sarró i ningú els ho pot prendre. Està clar que en aquests moments molt poca cosa es pot vendre d’allò que confeccionen, però no podem descartar que en qualsevol  moment de la seva vida puguin aplicar i treure rendiment del que ara estan aprenent.

3.- Per ajudar, encara que sigui mínimament, al seu manteniment alimentari. Al menys els dies que hi ha manualitats, les criatures mengen; això és segur.

4.- Per recolzar a les famílies i per demostrar als pares i mares que nosaltres no pensem capitular per moltes adversitats que es presentin i ho fem amb la il·lusió de que aquest tarannà, poc o molt, se’ls encomani.

Una abraçada.

Joan

Juny 2020