Anem per feina

Benvolguts/des,

La setmana passada us vaig posar al corrent de l’hort comunitari; avui us posaré al dia sobre el present i el futur del taller de costura. De fet, son les dues activitats més potents que mantenim, apart, naturalment, de les dedicades a l’atenció directa a favor de la salut, la nutrició i les capacitacions de les criatures.

El nostre taller de costura comptava amb un suport molt potent com era la Fundació americana Wisconsin. Després de restablir contactes i activar relacions, Wisconsin ha tornat a revifar gràcies a un grup de gent jove i arriscada que s’hi ha posat al front.

Amb l’ajut de Wisconsin i d’algunes generoses donacions, que mai podrem agrair prou, s’han pogut renovar unes quantes màquines de cosir i proveir-nos d’una planxa, unes cadires, bolquers, sabates, eines per l’hort i una gran quantitat de roba i d’altres materials de costura fins el punt de comptar amb medis suficients perquè les cosidores puguin treballar amb tota garantia durant els propers 4-5 mesos com a mínim.

Tal com vaig fer amb l’hort comunitari aquesta vegada també us passaré la informació gràfica en un parell de tongades i seguiré l’ordre de provisió dels materials. Finalment us en mostraré els resultats: uns pijames que les nostres “modistes” començaran a comercialitzar.

Una abraçada.

Joan

Octubre 2021