“Algo grande”

“Si algun dia en Nicaragua sucede algo grande, yo le pediré permiso a Dios para que me deje bajar a verlo y apoyarlo” (Fernando Cardenal).

Benvolguts,

Alguna cosa gran passarà a Nicaragua, ja ho veureu; no pot ser que l’odi i el terror es facin amos i senyors d’un país ple de gent tan soferta i pacífica com aquella.

La Brenda, comptant amb el vostre ajut, ha aconseguit que passi una cosa gran. Aquest any a Cusmapa el nen Jesús ha nascut en un entorn especial de solidaritat i d’amor. S’ha fet una celebració per als nostres nens i les seves famílies on no han faltat els globus, les serpentines, la música, els lots de regals, les pinyates, els paquets de galetes i un bon àpat per a tots (dies enrere us vaig explicar el projecte i la genial idea de comprar les pinyates i les verdures als nostres nens i als seus pares).

Us en deixo el testimoni gràfic i us trameto l’agraïment d’una gent indefensa i desesperada que intenta sobreviure a l’horror de les morts, de les persecucions, dels empresonaments i de les emigracions dels seus familiars i amics, mentre resen al nen de Betlem perquè no els toqui viure a ells, també, la tragèdia en carn pròpia.

Que tingueu molt Bones Festes.
Una abraçada.
Joan
Nadal 2018