Aigua!

Benvolguts/des.

La nostra gent de l’hort comunitari va passar uns dies amb molta angoixa perquè es va fer malbé el motor de bombeig d’aigua i part de la distribució de reg. El problema era greu, ja que, amb les temperatures d’allà, ni ha prou amb deixar de regar una setmana seguida per malmetre la collita i dilapidar la feina i els fons dedicats durant molt de temps.

No cal que us digui quines poden ser les conseqüències derivades de la pèrdua de qualsevol dels pocs recursos alimentaris amb els que compten aquelles famílies.

L’arribada providencial d’ajut econòmic per part d’alguns de vosaltres ha permès resoldre la qüestió. Tota la instal·lació s’ha posat novament en marxa. Aigua a dojo i collita salvada.

Us envio poques fotos per poder-hi incloure un vídeo molt curt, però que fa goig de veure.

Em complau compartir amb vosaltres tot allò que la “peculiar” situació del país em permet fer-vos arribar sense risc. Pot ser que algunes coses us semblin foteses, però en aquell entorn adquireixen una importància vital.

Per altra part vull respectar el compromís de tenir-vos sempre al corrent de tot (de tot el que puc) i conservar el caliu de la vostra vinculació amb aquella gent i d’aquella gent amb vosaltres. Ells saben perfectament que a Catalunya tenen uns amics de veritat que els ajuden i que, malgrat les adversitats del moment, els treuen les castanyes del foc. Gràcies en nom seu.

Una abraçada.

Joan

Febrer 2021