Activitats sanitàries

Benvolguts,

Us passo una mostra fotogràfica de les activitats sanitàries dispensades durant aquesta setmana als nostres nens (fisioteràpia, logopèdia i higiene i nutrició amb control de pes i talla), juntament amb el lliurament de soja. Tindreu oportunitat de conèixer la Lesvia; la infermera recentment incorporada. Alguns padrins ja haureu rebut fotos concretes dels vostres respectius fillols.

Actualment les prestacions sanitàries a favor de la nostra mainada ja engloben un equip de professionals que fins i tot a mi mateix m’impressiona, no solament pel seu número, sinó pel seu entusiasme i la seva capacitat d’aconseguir resultats comptant solament amb medis extraordinàriament primaris i rudimentaris. Aquí els teniu:

  • Assistència mèdica:  Dr. Miguel Angel Tercero
  • Provisió medicaments:  Farmàcia Sta. Lucía. (Kristhell).
  • Psicologia y estimulació neurosensorial: Brenda Lopez
  • Logopèdia: Brenda Lopez
  • Fisioteràpia: Rubenia Ramirez
  • Higiene y nutrició: Lesvia Valladares
  • Teràpia ocupacional: Walder Lopez

A aquesta colla s’hi ha d’afegir la col·laboració ocasional d’altres professionals com la Dra. Fresia Herrera (Odontologia), el Dr. Roberto Ordoñez (Cirurgia), Dr. Juan Carlos Rivers (Oftalmólogo – Managua) i José Luis Moncada (Óptico).

També veureu alguna foto de la “paradeta” que la Cooperativa va muntar  a la Fira de Somoto amb els productes elaborats per les mares. La veritat es que el rendiment econòmic va ser decebedor, però haurà servit d’experiència per aprendre de cara a futures participacions. Les “novatades” es paguen, però no hi fa res, tot és començar. Era la primera vegada que es participava a una fira fora de Cusmapa. A la propera ja en sabrem més.

Abraçades.

Joan