Benvolguts.

Els detalls que volia fer-vos notar em semblen molt demostratius de que els nostres professionals no han caigut en la rutina, ni en el desànim.

1.- Veureu que al Dr. Tercero no li cauen els anells per fer més del que hauria de fer i no es limita a complir amb el que li tenim encomanat. Vam proporcionar unes ulleres noves a una de les nostres nenes i ell va voler entregar-les i comprovar que tot anava com havia d’anar. A una altra foto el veureu tot donant un cop de mà a la higienista.

2.- La Lesbia (infermera) fa un cartell pedagògic diferent cada vegada que li pertoca fer el control higiènic i antropomètric; el penja i el comenta amb els pares/mares.

3.- La Rubenia (fisioterapeuta) m’envia un petit informe referit a aquells casos, que presenten alguna particularitat, com és la recomanació feta als pares per col·laborar en l’activitat rehabilitadora a les pròpies cases. Ho fa perquè els pares sàpiguen que jo me n’assabento i que d’alguna manera faig controlar el compliment de les seves indicacions per part de la Brenda.

Hem aconseguit acoblar un equip de persones amb capacitat per a millorar el que ja està bé. Aquest objectiu sempre ha estat per a mi, fonamental.

Una abraçada.

Joan

Març 2019