Activitats positives

Benvolguts,

Aquesta setmana, juntament amb el Dr. Tercero hem fet revisió mèdica a tots els nens i vull compartir amb vosaltres la nostra satisfacció, ja que un dels nens amb enuresi nocturna de tota la vida s’ha curat, un altra amb una antiga i molt molesta infecció de pell també s’ha curat i, finalment, una nena recentment incorporada a la nostra organització que portava convulsionant des de tota la vida, ja no ha tingut cap altre convulsió des de l’inici del tractament que se li va imposar. Estem molt contents.

També s’ha fet control higiènic i antropomètric a totes les criatures, com és habitual, així com tractament de fisioteràpia als qui ho necessiten.

Per altra part, hem repartit roba a tota la mainada. Us passo un mostreig de fotos perquè pugueu veure com han quedat de ben equipats. Els padrins rebran fotos detallades de cadascun dels seus fillols amb la seva nova indumentària.

Finalment, gràcies a un gran ajut per part de P. Fabretto, hem obtingut soja empaquetada d’importació i s’ha pogut repartir novament aquest valuós aliment a totes les famílies. A les fotos veureu alguns dels pares o mares amb els paquets a les mans. I, el que és més important, disposem de reserves de soja per poder fer més lliuraments durant els propers mesos.

Hi ha més temes amb els que estem treballant a marxes forçades, perquè els vull deixar enllestits abans del meu retorn cap a casa.

Una abraçada.

Joan

Juliol 2019